Digitális Onboarding, E-learning – Képezz egy győztes csapatot

Digitális Onboarding, E-learning

Legyen szó a vállalati képzések bármely fajtájáról: digitális onboarding, tűz- és munkavédelmi oktatás, munkával kapcsolatos e-learning tanfolyamok vagy tesztek, a rendszeres oktatás alkotja minden dinamikus vállalat gerincét. 

Oktasd a csapatod gyorsan és hatékonyan.

  • Digitalizáld és automatizáld a képzést a CHEQ-re feltöltött, vállalattal kapcsolatos összes tudás összegyűjtésével
  • Használd ki a funkciók sokaságát videók, előadások, dokumentumok megosztására, valamint mérd fel az alkalmazottak tudását tesztek, kvízek, felmérések segítségével
  • Fejleszd kollégáid soft és hard skilljeit rövid e-learning anyagokkal 
  • Tartsd a képzés adminisztrációját egy központi helyen, küldd el a tanfolyami szerződéseket, tanúsítványokat és egyéb személyes dokumentumokat bizalmas fájlként. 
  • Inspiráld a kollégáid azzal, hogy tájékoztatod őket a közelgő képzési lehetőségekről.

Képzés és oktatás. CHEQ.

Digitális onboarding

CHEQ-en keresztül könnyedén és intuitívan elvégezhető: az adminisztratív, működési és vállalati folyamatok megismertetésével, tréningek integrálásával és a tudás tesztelésével.

Képezd a munkaerőt

A mobiltelefonra optimalizált, rövid e-learning anyagokkal növelheted a fizikai és az irodai dolgozók kompetenciáját.

Állítsd be a célcsoportot

CHEQ-kel egyszerűen tudsz üzenetet küldeni az összes munkavállalónak egyszerre, vagy csak egy meghatározott csoportjuknak.

Ütemezd a kommunikációt

Tervezd meg előre a fontos feladatokat és takaríts meg időt a rendszeres felmérések és képzések ütemezésével.

Tedd izgalmasabbá és emészthetőbbé a digitális onboardingot

képekkel, mellékletekkel, hang- és videófájlokkal a varázsló alapú közleményszerkesztő segítségével, akár egyszerre több nyelven is.

Küldj személyes üzenetet

Vedd fel a kapcsolatot privátban, vagy válaszolj a beérkezett kérdésre személyes csevegésben.

Érd el őket több platformon

A munkavállalók továbbra is használhatják kedvenc csevegőalkalmazásaikat, mivel a CHEQ belső kommunikációs multiplatform elérhető Viberen, MS Teamsen vagy natív alkalmazásként a privát vagy céges okostelefonon.

Támogasd a kollégáid

Önkiszolgáló alapon működő tudástárral és adminisztrációs rendszerrel, amit a chat menüjéből lehet elérni egyéb tartalmakkal együtt, mint például szöveges, képes és videós tartalmak, .pdf és excel formátumú dokumentumok, és sok más egyéb melléklet.

Pulzusmérés és gyors kérdőívek

Légy naprakész: tartsd az ujjad a szervezet verőerén egyedi felmérésekkel, közvélemény-kutatásokkal. Pulzus felméréseket ütemezhetsz be az alkalmazottak vagy egy kiválasztott csoport számára, előre rögzített vagy akár névtelen válaszokkal.

Kövesd a felmérések eredményeit valós időben

a CHEQ analitikai felületén.Ellenőrizd a haladást: gyűjtsd be és hasonlítsd össze az ismétlődő felmérések eredményeit, így adatokon alapuló információk alapján vizsgálhatod a változásokat a szervezeten belül.