Rólunk

Mindenki a fedélzeten. CHEQ.

Hisszük, hogy az élő belső kommunikáció létfontosságú minden vállalkozás sikeres működéséhez, mivel létfontosságú, egyszerűnek kell lennie mindenki számára. 

Ezért ügyelünk arra, hogy a legfejlettebb MI, NLP és gépi tanulás technológiák használata mellett szoftverünk könnyen kezelhető legyen a szervezet minden tagja számára.
Nincs szükség képzésre, korábbi ismeretekre, háttértudásra.

Csupán egy egyszerű, intuitív, felhasználóbarát chat-megoldás mindenki számára.

Hogy csináljuk mindezt, és ki áll a szoftver mögött?

Sokrétű szakmai tudású csapatunk

Chatbot fejlesztők

Anyavállalatunkon, a Talk-A-Bot-on keresztül chatbot-fejlesztési gyökerekkel rendelkezünk, így hozzáférünk ahhoz a világszínvonalú technológiához, melyet világszerte több mint 4.5 millióan használnak. A kommunikáció automatizálásában szerzett tapasztaltatunk a CHEQ HR-központú megközelítésével együtt bizonyított, eredményes belső kommunikációs megoldást kínál minden vállalat számára.

HR szakértők

A belső kommunikációs problémák megoldása mellett arra is törekszünk, hogy szoftverünket olyan funkciókkal lássuk el, amelyek segítségével többek között HR-rel kapcsolatos kihívásokat is tudunk kezelni, mint az elkötelezettség, motiváció, munkaerő megtartás, könnyű onboarding, tréningek és a teljesítménymenedzsment, miközben egy befogadó, támogató vállalati kultúrát alakítunk ki. Tapasztalt HR szakemberekként tudjuk, milyen értékes az idő a munkavállalókkal való kapcsolattartás szempontjából, ezért dolgozunk az adminisztrációs feladatok automatizálásán, a folyamatok digitalizálásán és egyszerűsítésén a vállalatok életében a lehető legtöbb területen.

Szervezetfejlesztési és kommunikációs szakemberek

“Egy eszköz épp annyira jó, mint a csapat, amelyik használja” – tartja a mondás. Mi gondoskodunk róla, hogy a csapatod minden készséggel és tudással fel legyen szerelve ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a CHEQ-ből. Kommunikációs szakértőink, szervezetfejlesztési tanácsadóink és ügynökségi partnereink állnak rendelkezésedre a jelenlegi kommunikáció ellenőrzésétől kezdve a legjobb gyakorlatok megosztásáig, valamint igény szerint kommunikációs kampányokkal támogatnak, hogy hatékony szervezetet hozhass létre összekötött, jól informált munkatársakkal.