Üdvözlet a CHEQ "Támogatás" menüpontjában!

Ez a tudásbázis kizárólag az ügyfeleink és partnereink számára elérhető. Miután beléptél, tömérdek segítséget találsz a rendszer funkcióinak felfedezéséhez és szervezeted mindennapjaiba való beépítéséhez.

Bejelentkezés

Ha már a CHEQ csapat része vagy, egyszerűen csak add meg az e-mail címedet, és azonnal küldünk neked egy magic linket*, amelyen keresztül hozzáférhetsz a tartalmainkhoz.

* A "magic link" egy olyan autentikációs módszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy kattintással vagy egy link megnyitásával hitelesítsék magukat vagy bejelentkezzenek egy online szolgáltatásba vagy alkalmazásba. A "magic link" rendszer általában az e-mail címeket használja azonosításra. Amikor a felhasználó megadja az e-mail címét, a rendszer egy automatikus e-mailt küld a címzettnek egy speciális linkkel. Amikor a felhasználó rákattint erre a linkre az e-mailben, a rendszer azonosítja és bejelentkezteti a felhasználót, anélkül hogy jelszót vagy egyéb hitelesítési adatokat kellene megadnia. Ez a folyamat gyors és kényelmes, és segít minimalizálni a jelszóval kapcsolatos problémákat, mint például elfelejtett jelszavak.