Szolgáltatások

A CHEQ hatékonysága nemcsak a hatásos funkcióiban rejlik, hanem a HR- és szervezetfejlesztési csapatunk szakértelmében is. Kézenfogva vezetünk téged a bevezetéstől egész a mindennapi használatig, hogy a lehető legjobbat hozd ki a vállalatodból a megoldásunkkal.

Tanácsadás

A CHEQ sokkal több egy önálló kommunikációs eszköznél: a vállalati kultúra lenyomata, a vezetőség arculatát tükrözi, és a belső kommunikáció folyamatát alakító eszköz. Épp ezért rendkívül fontos felismerni szerepét a vállalat kommunikációs stratégiájában. Szakértőink és tanácsadó partnereink rendelkezésedre állnak, hogy tanácsot adjanak a rendszer bevezetésének kommunikációs stratégiájával, a folyamatot támogató kulcsfontosságú alkalmazottak megtalálásával kapcsolatban, és segítenek, hogy a CHEQ profi felhasználóivá váljatok. A hatékony vállalati kompetenciák érdekében partnereink szakértelmét kínáljuk a szervezetfejlesztésben érintett fejlesztendő területeinek feltárására (Inspiro Consulting).

Kérj bemutatót

Digitalizált belső kommunikáció bevezetése

Implementációs csapatunk tapasztalatát kihasználva világos, részletes specifikációt kaphatsz a telepítési folyamatról, segítenek meghatározni a célkitűzéseket, prioritásokat, igényeket, és a funkciókat, beállításokat ezekhez igazítják. Csapatunk folyamatosan támogat képzésekkel, a legjobb gyakorlatokkal, hogy biztosítsák a bevezetési folyamat gyorsaságát és gördülékenységét.

Kérj bemutatót

Tartalomkezelés

A kommunikációs eszközök sikere nagyban függ attól. hogy mire használják, és mennyire szakszerűen. Mi ezért támogatjuk ügyfeleinket az új alkalmazottak gyors beilleszkedését és elköteleződését elősegítő kommunikációs kampányok előkészítésében, valamint rendszeres tartalmi ötleteket adunk, amelyeket előre be lehet ütemezni a publikációs ütemtervbe. Mivel új és innovatív módszer az összes kollégával való egy chatplatformos kommunikáció, ezért a vezetőséget és a csapatvezetőket kiképezzük gyors és professzionális videós közlemények készítésére. Amennyiben nagyobb az igény tartalomkezelési tapasztalatra és sikeres belső kampányokra, akkor partnerünket (Ferling PR) ajánljuk.

Kérj bemutatót

Márkaépítés és avatarok

Mivel a CHEQ a vállalat üzeneteit, értékeit, vízióit közvetíti, fontos, hogy a vizuális megjelenése is a vállalat arculatát tükrözze. A testre szabható menüvel, színsémával, megjelenéssel a CHEQ egy teljes mértékben a vállalati kultúrát támogató külsőt kaphat. A vállalati avatar egy újabb kreatív – és szórakoztató! – módja a szoftver további személyre szabásának, valamint a vállalati kommunikáció hangvételének és stílusának meghatározására.

Kérj bemutatót

Megoldások

A sikeres vállalkozásokat a hatékony kommunikáció hajtja. A CHEQ sokoldalú használati esetei lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy rugalmasan és felkészülten nézzenek szembe a legváltozatosabb belső kommunikációs kihívásokkal, legyen az váratlan vagy napi szintű.
Krízis kommunikáció, Vezetői kommunikáció, Automatizált HR folyamatok, Változásmenedzsment, Képzés és oktatás, Távmunka, Partnerek bevonása

Kérj bemutatót