Iparágak

A CHEQ minden típusú szervezet számára lehetővé teszi a vezetőség és az alkalmazottak közötti kétirányú belső kommunikációt, igazi ereje mégis a rugalmasságában rejlik. Legfontosabb funkciói könnyen az ügyfél igényeire szabhatók, hogy megfeleljenek bármely iparág egyedi igényeinek, és alkalmazkodjanak az adott iparág sajátos folyamataihoz és kommunikációs igényeihez.

Logisztika

A logisztikai iparágra jellemző, hogy rengeteg különböző helyszínnel kell dolgozni, így emiatt még fontosabb, hogy az alkalmazottak azonnali elérése és a folyamatos kapcsolattartás biztosítva legyenek. A kollégák akár úton, akár a raktárban vagy az irodában vannak, a CHEQ segítségével egy kattintással érhetők el a távolságtól napszaktól függetlenül. Ne hagyd, hogy a földrajzi távolság megakadályozza dolgozóid a feladataik ellátásában, segítsd őket az önkiszolgáló adminisztrációs- és tudásrendszerrel, egyben tájékoztasd őket a CHEQ-kel a releváns szervezeti változásokról.

Kérj bemutatót

Nem csak gyártó cégeknél nem ülnek egyfolytában gép előtt a munkatársak

„Logisztikai cég vagyunk teherautó-vezetőkkel, raktári dolgozókkal és adminisztrátorokkal is együtt dolgozunk. Nyilván nem tudunk folyamatosan találkozni a sofőrökkel és a raktárosokkal, így akadtak nehézségek a kommunikáció során. A CHEQ bevezetésének előnyei azonnal nyilvánvalóak voltak számunkra.”

Valentinyi Zoltán
vezérigazgató, Havi Logistics Kft.

Mezőgazdaság

A mezőgazdaság jelentős mértékben támaszkodik fizikai munkásokra, akik földeken dolgoznak, épp ezért a vállalatok számára kihívás aktívan, valós időben kommunikálni velük. A papíralapú módszerek megőrzése helyett a CHEQ egyszerű módot kínál, hogy a dolgozók bekapcsolódjanak a vállalati vérkeringésébe, emellett arra is, hogy a vállalat digitalizálhassa az adminisztrációs feladatokat
.

Kérj bemutatót

HR digitalizáció bárhol

„Rendkívül büszke vagyok rá, hogy a CHEQ segítségével digitalizálni tudtuk a teljesítményértékelési folyamatainkat. A dolgozóink megerősítették, hogy egyszerű használni, sőt, még élvezetes is, jóval megkönnyítette a munkámat.”

Bognár Adrienn
HR közösségépítési vezető, Eisberg Hungary Kft.

Élelmiszeripar

Az élelmiszeriparban a fizikai munkaerő koordinálása és beosztása kiemelkedő fontosságú a termelés folyamatosságának biztosítása érdekében. A CHEQ-kel minden dolgozó a lehető leghamarabb tájékozódhat az aktuális beosztásról, és egyszerű eszközt jelent számukra, hogy felvegyék a kapcsolatot a felettesekkel, ha változtatásra van szükségük.

Kérj bemutatót

„Minden dolgozónk a saját telefonjára kapja a heti és havi beosztást más üzenetekkel együtt, mint például a jubileumi köszöntések. Ez a fajta kommunikáció mérhető, így részletes analitikát kapunk a megnyitási és engagement arányokról.”

Kardos Krisztina
Human Resources Manager, Gyermelyi Zrt.

Autóipar

Az autóipar jellegzetességei az összetett és folyamatosan fejlődő technológiai gyártó- és szerelő folyamatok működtetése, valamint a szervezeten belüli részlegek és a vállalaton kívüli beszállítók együttműködése a legkorszerűbb gépjárművek létrehozásának érdekében. A CHEQ-kel többé nem okoz gondot a dolgozók rendszeres tájékoztatása, készségektől, helyszíntől és munkaidőtől függetlenül.

Kérj bemutatót

„A dolgozóink nagyon értékelik a közvetlen kommunikációt a vezetőségtől. Mivel ilyen egyszerű a használata, a CHEQ segítségével jelentősen meg tudtuk növelni a bejelentések számát, hogy minden alkalmazott ugyanazt az információt kapja, így megakadályozva, hogy a különböző osztályok más irányba induljanak el.”

Babák Ferenc
Jogi tanácsadó, Hechinger Hungary Kft.

Feldolgozóipar

A munkavégzés helyszíne gyakran kulcsfontosságú szerepet játszik a munkavállalókkal való kommunikációban. De mi történik akkor, ha az ottani hagyományos módszerek, mint a TV-képernyő, a plakát vagy a személyes találkozók elérhetetlenné válnak egy előre nem látható körülmény, például egy világméretű járvány miatt? A CHEQ segítségével pár nap alatt közvetlen kapcsolat létesíthető a dolgozókkal, felkészítve a szervezetet a legrosszabb forgatókönyvekre is. Növeli a szervezetirányítás rugalmasságát a mindennapokban, mivel segítségével a munkavállalók bármikor, akár az éjszakai műszakok alatt is elintézhetik a személyes adminisztrációs feladataikat.

Kérj bemutatót

„A koronavírus-járvány kitörése ráébresztett minket, hogy közvetlen kommunikációs csatornát kell kiépítenünk minden dolgozóval, hogy kellő időben tájékoztathassuk őket, és visszajelzéseket kaphassunk. Nem is találhattunk volna jobb megoldást a CHEQ egyszerű, 5 lépéses integrációs technológiájánál. Annyira népszerű lett a szervezetben, hogy most már videóközleményeket is küldünk ki, és a dolgozóink közvetlenül beszélhetnek velünk személyesen vagy akár névtelenül is.

Dr. Bilisics Zita
Nemzeti HR Manager, Prysmian MKM Kft.

Kereskedelem és szolgáltatóipar

A kiskereskedelemben és a szolgáltatóiparban nagy hangsúlyt fektetnek a többcsatornás stratégiára, hogy növeljék a vásárlói hűséget és az ügyfélmegtartást, illetve, hogy zökkenőmentes legyen a vásárlói élmény a boltban. Ennek részeként az ügyfélnek személyre szabott kommunikációt, több csatornán elérhető készlet információt és egyéb egyedi szolgáltatásokat kínálnak.
A kiskereskedelem és a szolgáltatók azok a területek, ahol az alkalmazottakkal folytatott kommunikáció közvetlenül tükrözi az ügyfelekkel való interakciókat.
Az ilyen típusú, földrajzilag szétszórtan működő vállalkozásokban a CHEQ megkönnyíti a különböző stílusú kommunikációt a kollégák különböző csoportjaival, miközben az információcsere nem lassul.

Kérj bemutatót

„Azért döntöttünk a CHEQ bevezetése mellett, mert így gyorsan, többféle stílust használva üzenhetünk a csapatoknak. Három különböző telephelyünk van, ahol több műszakos a munkarend, így a hagyományos kommunikációs eszközökkel lehetetlen volt minden kollégát egyszerre elérni. A CHEQ egyik legnagyobb előnye, hogy az elküldött üzenet néhány óra alatt eljut a csatlakozott munkavállalókhoz.”

Tóth Balázs
HR Igazgató, Vajda-Papír Kft.

Egészségügy

Az egyik legváltozóbb iparág az egészségügy, ahol döntő jelentőségű naprakésznek lenni, legyen szó a legújabb tudományos eredményekről, az alkalmazott technológiákról vagy az egészségügyi intézményben dolgozók aktuális beosztásáról. A CHEQ a leggyorsabb mód arra, hogy mindenki naprakész legyen helyszíntől függetlenül: a műtőben dolgozó orvosok, a betegeket ellátó ápolók, vagy az úton lévő mentők.

Kérj bemutatót