Eszközök

Iparágak

A CHEQ minden típusú szervezet számára lehetővé teszi a vezetőség és az alkalmazottak közötti kétirányú belső kommunikációt, igazi ereje mégis a rugalmasságában rejlik. Legfontosabb funkciói könnyen az ügyfél igényeire szabhatók, hogy megfeleljenek bármely iparág egyedi igényeinek, és alkalmazkodjanak az adott iparág sajátos folyamataihoz és kommunikációs igényeihez.

Logisztika

A logisztikai iparágra jellemző, hogy rengeteg különböző helyszínnel kell dolgozni, így emiatt még fontosabb, hogy az alkalmazottak azonnali elérése és a folyamatos kapcsolattartás biztosítva legyenek. A kollégák akár úton, akár a raktárban vagy az irodában vannak, a CHEQ segítségével egy kattintással érhetők el a távolságtól napszaktól függetlenül. Ne hagyd, hogy a földrajzi távolság megakadályozza dolgozóid a feladataik ellátásában, segítsd őket az önkiszolgáló adminisztrációs- és tudásrendszerrel, egyben tájékoztasd őket a CHEQ-kel a releváns szervezeti változásokról.

Nem csak gyártó cégeknél nem ülnek egyfolytában gép előtt a munkatársak

„Logisztikai cég vagyunk teherautó-vezetőkkel, raktári dolgozókkal és adminisztrátorokkal is együtt dolgozunk. Nyilván nem tudunk folyamatosan találkozni a sofőrökkel és a raktárosokkal, így akadtak nehézségek a kommunikáció során. A CHEQ bevezetésének előnyei azonnal nyilvánvalóak voltak számunkra.”

Valentinyi Zoltán
vezérigazgató, Havi Logistics Kft.

Kérj bemutatót

Mezőgazdaság

Élelmiszeripar

Autóipar

Feldolgozóipar

Kereskedelem és szolgáltatóipar

Egészségügy