Fejleszd a csapatod gyorsan és hatékonyan

Beszéljünk akár onboardingról, tűzvédelmi és vészhelyzeti tréningről, munkával kapcsolatos e-learning tanfolyamokról vagy tudásfelmérő tesztekről, a rendszeres oktatás minden dinamikus szervezet gerincét képezi.

Digitalizáld és automatizáld akár a teljes vállalati képzést és képzésszervezést CHEQ-kel!

digitális onbiarding
  • Fejleszd munkatársaid készségeit vagy szakmai tudását befogadható, játékosított e-learninggel, videók, prezentációk, dokumentumok megosztásával.
  • Ellenőrizd a csapat tudását tesztek, kvízek és felmérések segítségével.
  • Inspiráld kollégáidat a közelgő képzési lehetőségekkel kapcsolatos tájékoztatással.

CHEQ az oktatásra és oktatásszervezésre

Azonnal elérhető tananyagok: Számos, változatosan kidolgozott téma és tananyag tehető azonnal elérhetővé az összes kollégáid számára.

Cég által fejlesztett vagy használt tananyag integrálása: Már meglévő, céged által alkalmazott kész tananyagok  CHEQ-be illesztése, emlékeztetők és kommunikáció automatizálása.

Új tananyag kidolgozása vagy meglévő témák testreszabása: Új tananyag kidolgozása vagy offline tananyagok digitalizációja szakmai partnereink támogatásával.

onboarding-folyamat

Onboarding folyamat kialakítása vagy meglévő átültetése:  Automatizált onboarding folyamat kialakítása oktatási- és felmérési elemekkel kombinálva.


Add a tudást kollégáid kezébe!

CHEQ-en keresztül mobil vagy desktop formában is elérhető, Rakuten Viber, Microsoft Teams & iOS és Android appon egyszerre, így minden eszközön élvezhető az oktatás, és a szervezés gyerekjáték.