Kríziskommunikáció – Készülj fel minden esetre

Vészhelyzet van a gyárban? Háborús helyzet veszélyezteti a beszállítási láncot? Lerobbant a céges járat útközben? Pozitív lett a COVID teszt valamelyik osztályon?

Egy digitális kétirányú belső kommunikációs rendszer bármikor bevethető kríziskommunikációra. Távoli, félelmekkel és kérdésekkel teli dolgozókkal, vagy váratlan események kezelésénél ez lehet az üzleti túlélés kulcsa. A vezetőség hatékony kríziskezelését segíti, mivel megfelelő kommunikáció mellett jelentősen csökkenti a pánikhatást.

A működést teljes egészében veszélyeztető esetek előfordulási aránya alacsony. Kifejtett hatásuk ezzel szemben üzletileg kritikus. Megfelelő kríziskommunikáció arra alkalmas eszköz nélkül bizonyos esetekben még többszörösen befektetett HR munka mellett sem elképzelhető.

Készülj fel minden esetre. Szükség esetén cselekedj azonnal.

  • Az érintett kollégáknak küldött célzott üzenetekkel a CHEQ-en keresztül percek alatt valós idejű visszajelzést kaphatsz arról, hogy kik olvasták el. Csak azokat kell felhívnod, akik nem látták az üzeneted. 
  • Könnyítsd meg az esetek jelentését a munkavállalóidnak. Első kézből értesülhetsz, ha valami rosszul sül el, így lehetőséged van menedzselni a váratlan helyzeteket.
Kríziskommunikáció egyszerűen CHEQ-kel

Kríziskommunikáció. CHEQ.

Hogyan tudod használni a CHEQ-et a krízishelyzetek digitális kezelésére?

Küldj vállalati közleményeket

Oszd meg rendszeresen a híreket, újdonságokat, változásokat az alkalmazottakkal a közlemény funkció segítségével.

Tedd érthetőbbé az üzenetet

Képekkel, mellékletekkel, hang- és videó fájlokkal egyszerűsítheted a mondanivalódat, elősegítve a könnyebb, gyorsabb megértést

Állítsd be a célcsoportot

Nem mindig szólhat minden üzenet az összes dolgozónak. Kiválaszthatod, hogy az aktuális üzeneted minden munkavállalónak vagy csak egy meghatározott csoportjuknak menjen.

Érd el őket többféle platformon

A munkavállalók továbbra is használhatják kedvenc csevegőalkalmazásaikat, mivel a CHEQ belső kommunikációs multiplatform elérhető Viberen, MS Teamsen vagy natív alkalmazásként a privát vagy céges okostelefonon.

Pulzusmérés és gyors kérdőívek

Légy mindig naprakész: tartsd az ujjad a szervezet pulzusán egyedi felmérésekkel, közvélemény-kutatásokkal. Pulzus felméréseket ütemezhetsz be az összes alkalmazottnak vagy egy kiválasztott csoport számára, előre rögzített vagy akár névtelen válaszokkal.

Élő analitika

Valós időben követheted közleményeid megnyitási és elolvasási rátáját a kiküldés után.

Vészhelyzet jelentése

Egyszerűsítsd a bejelentési folyamatokat, és növeld a munkahelyi biztonságot: vészhelyzet bejelentés egyetlen kattintással.

Anonim bejelentések

Kerüld el a jövőbeni bonyodalmakat azáltal, hogy egy biztonságos és névtelen lehetőséget kínálsz az alkalmazottaknak, hogy problémáikat, aggályaikat jelezhessék.