Onboarding és E-learning – Fejleszd a csapatod gyorsan és hatékonyan

CHEQ | e-learning onboarding

Beszéljünk akár onboardingról, tűzvédelmi és vészhelyzeti tréningről, munkával kapcsolatos e-learning tanfolyamokról vagy tudásfelmérő tesztekről, a rendszeres oktatás minden dinamikus szervezet gerincét képezi. Éppen ezért az onboarding és e-learning fejlesztésére minden vállalatnak figyelmet kell fordítania.

Digitalizáld és automatizáld akár a teljes vállalati képzést és képzésszervezést CHEQ-kel!

  • Fejleszd munkatársaid készségeit vagy szakmai tudását befogadható, játékosított e-learninggel, videók, prezentációk, dokumentumok megosztásával.
  • Ellenőrizd a csapat tudását tesztek, kvízek és felmérések segítségével.
  • Inspiráld kollégáidat a közelgő képzési lehetőségekkel kapcsolatos tájékoztatással.
digitális mobil onboarding e-learning

CHEQ digitális onboarding és e-learning funkciók az oktatásra és oktatásszervezésre

Azonnal elérhető tananyagok: Számos, változatosan kidolgozott téma és tananyag tehető azonnal elérhetővé az összes kollégád számára. Ezek hozzáférése egyszerű, néhány gombnyomással könnyen behívhatók és megtekinthetők.

Cég által fejlesztett vagy használt tananyag integrálása: Már meglévő, céged által alkalmazott kész tananyagok CHEQ-be illesztése, emlékeztetők és kommunikáció automatizálása. Nem szükséges újból kigondolnod a már korábban elkészült oktatóanyagok tartalmát. Azokat bármikor átemelheted a CHEQ applikációba.

Új tananyag kidolgozása vagy meglévő témák testreszabása: Új tananyag kidolgozása vagy offline tananyagok digitalizációja szakmai partnereink támogatásával.

Onboarding folyamat kialakítása vagy meglévő átültetése:  Automatizált onboarding folyamat kialakítása oktatási- és felmérési elemekkel kombinálva.

CHEQ funkciók

Add a tudást kollégáid kezébe modern onboarding és e-learning eszközökkel!

CHEQ-en keresztül mobil vagy desktop formában is elérhető, Rakuten Viber, Microsoft Teams & iOS és Android appon egyszerre, így minden eszközön élvezhető az oktatás, és a szervezés gyerekjáték.

Kérj bemutatót és ajánlatot a digitális vállalati képzés csomagjainkról.