Októberi CHEQ-IN üzleti reggeli és ügyféltalálkozó

2023. október 25-én, 8:30-12:00 között megrendezzük soron következő találkozónkat, melyre Téged is várunk.

A reggelivel egybekötött, kötetlen találkozó célja, hogy közelebb hozzuk a vállalati belső kommunikáció digitális megoldásait az érdeklődők számára, valamint támogassuk a vállalatok közötti tudásmegosztást. A rendezvényen esettanulmányokat, illetve vállalati jó példákat mutatunk be a korszerű AI alapú vállalati kommunikáció bevezetéséről és működtetéséről.

Az üzleti reggelin való részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, mivel bőséges reggelivel készülünk a résztvevők számára. Kérlek, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelzed a jelenlétedet és regisztrálsz az alábbi űrlap kitöltésével:

Regisztrálj az eseményre!


Az október havi CHEQ-IN üzleti reggeli programterve

8:30 – 9:00 Érkezés, regisztráció, reggeli, networking

8:45- 9:00 Online csatlakozás (Microsoft Teams)

9:00- 9:45 Miért örvend akkora sikernek és népszerűségnek a munkavállalók körében Penne – Gyermelyi (esettanulmány)

Idén volt 3 éves Penne, a Gyermelyi Zrt. CHEQ-je, aki az elmúlt években segített kapcsolatot teremteni a vezetőség és a munkavállalók 70%-a között. Kardos Krisztina HR vezető arról fog beszélni, hogyan is használják ezt az alkalmazást, milyen üzeneteket osztanak meg a munkavállalókkal, és miért szeretik a kollégák annyira Pennét. A gondolatindító beszélgetést alapját a Penne évfordulója kapcsán született rövid videó ihlette, amit IDE kattintva tudsz megtekinteni.

Tarts velünk és lessünk be a Gyermelyi Zrt. HR kulisszái mögé!

9:45-10:00 Kávészünet

10:00 – 10:30 Digitális aláírás a gyakorlatban

Beskorovaynyy Luka CHEQ Product Manager bemutatja hogyan működik a gyakorlatban a GoodID digitális aláírás megoldás. Milyen lépéseken megy végig a munkavállaló, amikor CHEQ-en keresztül kap egy aláírandó dokumentumot? Kiderül mennyire egyszerű a dokumentum aláírásának folyamata, és melyek az előnyei ennek a megoldásnak.

10:30 – 11:00 CHEQ újdonságok- emoji

Folyamatosan dolgozunk a CHEQ verziófrissítéseken, melynek eredményeként már emoji-t is használhatsz a kimenő kommunikációd szerkesztése során, hogy személyesebbé tedd azt. És hogy milyen frissítések és újdonságok várhatók még? Luka ezt is elárulja nekünk!

11:00 – 12:00 Kötetlen kérdezz-felelek, networking