Kétszer is felkerültünk a HRBEST díj shortlistjére

A HRBEST most már harmadik éve emeli ki, és mutatja be azokat a HR megoldásokat, amelyek sikeresebbé teszik a cégeket, és élhetőbbé, emberibbé a munka világát.

A márciusi díjátadó előtt februárban közzétették HRBEST 2021 shortlistjét. Ezen nagy örömünkre kétszer is szereplünk ügyfeleinkkel (Nádudvari Élelmiszer Kft, Orbico Hungary Kft).

A szakmai zsűri munkájáról röviden így nyilatkozottak a szervezők:

A szakmai siker akkor a legjobb, ha az ügyfeleinkkel közösen örülhetünk neki. Ezért nagyon várjuk a holnapi HRBEST díjátadót, ahol két ügyfelünkkel együtt izgulhatunk a shortlisten túli eredményen.

Ismerjétek meg őket és közös projekjeinket ti is az alábbi két rövid videóban.

A 2/3 részben fizikai dolgozókat alkalmazó Nádudvari Élelmiszer Kft korábban lassan és nehézkesen érte el a dolgozóit az üzemegységekben kihelyezett faliújságokkal. Aztán felmérték a dolgozók okostelefonos használatát. Mint kiderült a munkavállalók túlnyomórésze már aktív okostelefon felhasználó volt. Ez pedig lehetőséget adott arra, hogy áttérjenek a Viber alapú CHEQ vállalati belső kommunikációt támogató chat applikációra. A dolgozók elérése így sokkal egyszerűbbé és hatékonyabbá vált.

Az ország egyik legnagyobb disztribúciós vállalataként 200 főt meghaladó alkalmazotti létszámú Orbico Hungary főleg email-en tartotta a kapcsolatot a dolgozókkal. Mivel a raktárosokat és területi képviselőket nagyon nehezen érték ezzel el, ezért 2022 év elején változtattak, és a Microsoft Teams-be is integrálható CHEQ-re tértek át.