CHEQ – IN Ügyféltalálkozó, Üzleti reggeli és meetup

Örömmel jelentjük be, hogy 2023. március 8-án, 8:00-10:00 között megtartjuk első nyílt, üzleti találkozónkat, melyre Téged is várunk.

A reggelivel egybekötött, kötetlen találkozó célja, hogy közelebb hozzuk a vállalati belső kommunikáció digitális megoldásait az érdeklődők számára, valamint támogassuk a vállalatok közötti tudásmegosztást. Az rendezvényen esettanulmányokat, valamint vállalati jópéldákat mutatunk be a korszerű, chatbot alapú vállalati kommunikáció bevezetéséről és működtetéséről.

Az üzleti reggelin való részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet első körben erre az az alábbi ürlap kitöltésével tudsz regisztrálni:

Regisztrálj az eseményre:

Azon túl, hogy kötetlen hangvételű szakmai platformot nyújtunk a digitális kommunikáció világa iránt érdeklődők számára, nem titkolt célunk, hogy személyesebb kapcsolatot teremtsünk tapasztalt partnereink, valamint az érdeklődők között .

Az első CHEQ-IN üzleti reggeli találkozó programterve:

8:00 – 8:45 Érkezés, regisztráció, reggeli, networking
8:45 – 9:15 Sikeres bevezetés és 80% feletti feliratkozottság – Hogyan vonjuk be a munkatársakat a lehető legmagasabb elérés érdekében (esettanulmány)
Márkus Janett HR vezető, Szalai Attila ügyvezető, Maxon Motor Hungary Kft.
Tanczenberger Andrea, CHEQ divízió vezető

9:15 – 9:30 Új megoldások régi problémákra – Notification Center bemutató
Luka Beskorovaynyy, CHEQ projekt manager

9:30 – 10:00 Kötetlen kérdezz-felelek, networking