CHEQ – IN Ügyféltalálkozó, Üzleti reggeli és meetup -2023 május

2023. május 24-én, 8:30-11:30 között kerül megrendezésre soron következő nyílt üzleti találkozónk, melyre Téged is várunk.

A reggelivel egybekötött, kötetlen találkozó célja, hogy közelebb hozzuk a vállalati belső kommunikáció digitális megoldásait az érdeklődők számára, valamint támogassuk a vállalatok közötti tudásmegosztást. Az rendezvényen esettanulmányokat, valamint vállalati jópéldákat mutatunk be a korszerű, chatbot alapú vállalati kommunikáció bevezetéséről és működtetéséről.

Az üzleti reggelin való részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, mivel bőséges reggelivel készülünk a résztvevők számára. Kérlek, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelzed a jelenlétedet és regisztrálsz az alábbi űrlap kitöltésével:

Regisztrálj az eseményre


Azon túl, hogy kötetlen hangvételű szakmai platformot nyújtunk a digitális kommunikáció világa iránt érdeklődők számára, nem titkolt célunk, hogy személyesebb kapcsolatot teremtsünk tapasztalt partnereink, valamint az érdeklődők között .

Az e havi CHEQ-IN üzleti reggeli találkozó programterve:

8:30 – 9:00 Érkezés, regisztráció, reggeli, networking

8:45- 9:00 Online csatlakozás (Microsoft Teams)

9:00- 9:45 HOLCIM (LAFARAGE) rebranding, fenntarthatóság és a munkatársak bevonása – Hogyan alakítsuk át a belső kommunikációt névváltoztatás közepette a környezettudatosság jegyében és hogyan vonjuk be a folyamatokba a munkatársakat? (esettanulmány)

Vendégelőadónk Turbéki Judit, a HOLCIM Magyarország Kft. kommunikációs vezetője. A vállalat Királyegyházi Cementgyára az elérhető legmodernebb technikával üzemel 2011 óta, és mára hazánk egyik meghatározó építő-alapanyag gyártójává. A vállalat egyedi megoldásokat kínál az építőipar számára, mialatt figyelmet fordít a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre. Emellett fontos számára a helyi közösség támogatása is, amelyet elsősorban önkéntes programokkal és a „Közösségi Érték Program” pályázatával valósít meg. A vállalat névváltoztatása jelenleg is folyamatban van, így a CHEQ kommunikációs applikáció bevezetése a vállalat rebrandingjével szorosan összefonódik.

A résztvevők és a Judit közötti beszélgetést Tanczenberger Andrea, CHEQ divízió vezető moderálja.

9:45-10:00 Kávészünet

10:00 – 10:30 CHEQ funkciók és megoldások bemutatása Koditek Bálint, CHEQ Senior Account Manager által.

10:30 – 11:30 Kötetlen kérdezz-felelek, networking