CHEQ-IN Ügyféltalálkozó, Üzleti reggeli és meetup – 2023 június

2023. június 21-én, 8:30-11:30 között megrendezzük soron következő találkozónk, melyre Téged is várunk.

A reggelivel egybekötött, kötetlen találkozó célja, hogy közelebb hozzuk a vállalati belső kommunikáció digitális megoldásait az érdeklődők számára, valamint támogassuk a vállalatok közötti tudásmegosztást. Az rendezvényen esettanulmányokat, valamint vállalati jópéldákat mutatunk be a korszerű, chatbot alapú vállalati kommunikáció bevezetéséről és működtetéséről.

Az üzleti reggelin való részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, mivel bőséges reggelivel készülünk a résztvevők számára. Kérlek, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelzed a jelenlétedet és regisztrálsz az alábbi űrlap kitöltésével:

Regisztrálj az eseményre!


Azon túl, hogy kötetlen hangvételű szakmai platformot nyújtunk a digitális kommunikáció világa iránt érdeklődők számára, nem titkolt célunk, hogy személyesebb kapcsolatot teremtsünk tapasztalt partnereink, valamint az érdeklődők között.

8:30 – 9:00 Érkezés, regisztráció, reggeli, networking

Az e havi CHEQ-IN üzleti reggeli találkozó programterve:

8:45- 9:00 Online csatlakozás (Microsoft Teams)

9:00- 9:45 FIEGE (esettanulmány)

Magyarországon a FIEGE Kft. az elmúlt 15 évben Magyarország vezető szerződéses logisztikai cégévé fejlődött. Hegyeshalmon és Budapest Harbor Parkban található telephelyei mellé 2021 szeptemberében nyitotta meg a harmadik, legújabb raktárát Szigetszentmiklóson. 

Itthon az alábbi szolgáltatásokat kínálja Ügyfelei számára: raktározás, értéknövelő szolgáltatások, közúti, légi és tengeri szállítmányozás, belföldi disztribúció, vámszolgáltatások.

9:45-10:00 Kávészünet

10:00 – 10:30 Brandfizz

Employer Brandingre specializálódott ügynökségként üzleti célokat támogató, munkavállalói élményciklusra alapozott integrált stratégiában és mérhető kivitelezésében nyújtanak átfogó támogatást. A Fiege Kft. és a KUKA Kft. esettanulmányait is elhozzák nekünk.

Vendégelőadó: Horváth Ádám és Hegedüs Dóra 

Ádám a Brandfizz alapítója, Chief Sparkle Offizzere, European Assocation of Employer Branding Agencies alapító tagja, Dóra Sparkle Manager, szervezetpszichológus

10:30 – 11:00 Universum 8

Kreatív ügynökségként formabontó, egyénre szabott megoldásokat kínál, amelyekkel hatékonyan szolgálja ki partnerei marketing, sales és HR igényeit. Teljes körű szolgáltatásaikat a gamifikációs, entertainment és edukációs elemek színesítik. 

Vendégelőadó: Tischler Márk

Az Universum 8 alapítója, vezetője, két diplomás közgazdász. Mérhetetlenül lelkesedik az innovatív, emberközpontú, gamifikált technológiák iránt. 16 éven keresztül dolgozott az IT világában, 2017-ben pedig erős HR és marketing szemlélettel indította el saját cégét. 

11:30 – 11:30 Kötetlen kérdezz-felelek, networking