CHEQ – IN Ügyféltalálkozó, Üzleti reggeli és meetup -2023 április

2023. április 19.-én, 8:30-11:00 között kerül megrendezésre soron következő nyílt üzleti találkozónk, melyre Téged is várunk.

A reggelivel egybekötött, kötetlen találkozó célja, hogy közelebb hozzuk a vállalati belső kommunikáció digitális megoldásait az érdeklődők számára, valamint támogassuk a vállalatok közötti tudásmegosztást. Az rendezvényen esettanulmányokat, valamint vállalati jópéldákat mutatunk be a korszerű, chatbot alapú vállalati kommunikáció bevezetéséről és működtetéséről.

Az üzleti reggelin való részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, mivel bőséges reggelivel készülünk a résztvevők számára. Kérlek, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelzed a jelenlétedet és regisztrálsz az alábbi űrlap kitöltésével:

Regisztrálj az eseményre

Azon túl, hogy kötetlen hangvételű szakmai platformot nyújtunk a digitális kommunikáció világa iránt érdeklődők számára, nem titkolt célunk, hogy személyesebb kapcsolatot teremtsünk tapasztalt partnereink, valamint az érdeklődők között .

Az e havi CHEQ-IN üzleti reggeli találkozó programterve:

8:30 – 9:00 Érkezés, regisztráció, reggeli, networking

9:00 – 9:45 Electrolux Group – VB tippjáték és egyéb közösségi céges játékok, mint a munkavállalókkal való kapcsolatépítés eszköze + Az ügyintézés digitalizálásának előnyei

Hubai Gabriella, az Electrolux Group HRS & Payroll Managere arról fog beszélni, hogyan lehet játékokon keresztül interakcióba lépni a munkatársakkal, és ennek milyen pozitív hatása van a vállalati kultúrára, illetve ez hogyan kovácsolja össze a munkaközösséget. Emellett arról is szó lesz, hogy milyen előnyökkel jár az ügyintézések digitalizálása.

A résztvevők és Gabriella közötti beszélgetést Tanczenberger Andrea, CHEQ divízió vezető moderálja.

9:45 – 10:30 Új megoldások a hatékonyság növeléséért -ChatGPT+CHEQ bemutató, játékok és interakciónövelés

Az új funkciókat Luka Beskorovaynyy, CHEQ projekt manager mutatja be.

10:30 – 11:30 Kötetlen kérdezz-felelek, networking