CHEQ-IN 2023 szeptember

2023. szeptember 21-én, 8:30-12:00 között megrendezzük soron következő találkozónkat, melyre Téged is várunk.

A reggelivel egybekötött, kötetlen találkozó célja, hogy közelebb hozzuk a vállalati belső kommunikáció digitális megoldásait az érdeklődők számára, valamint támogassuk a vállalatok közötti tudásmegosztást. A rendezvényen esettanulmányokat, illetve vállalati jó példákat mutatunk be a korszerű AI alapú vállalati kommunikáció bevezetéséről és működtetéséről.

Az üzleti reggelin való részvétel INGYENES, azonban regisztrációhoz kötött, mivel bőséges reggelivel készülünk a résztvevők számára. Kérlek, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelzed a jelenlétedet és regisztrálsz az alábbi űrlap kitöltésével:

Regisztrálj az eseményre!


Az e havi CHEQ-IN üzleti reggeli találkozó programterve:

8:30 – 9:00 Érkezés, regisztráció, reggeli, networking

8:45- 9:00 Online csatlakozás (Microsoft Teams)

9:00- 9:45 RecruiTECH (esettanulmány)

A RecruiTECH konferenciák úttörő módon alkalmazzák a CHEQ-et eseményeik támogatására. Interaktív és gyors információáramlást biztosítanak a résztvevők számára. Képesek azonnali válaszokat adni a program, az előadók és a helyszín kapcsán. Ezáltal javítják az élményt és optimalizálják a résztvevők tájékozódását, elősegítve a hatékonyabb hálózatépítést és a konferencia zökkenőmentes lebonyolítását.

Ismerjétek meg, hogyan használják ők a CHEQ-et. Legyen a következő céges rendezvényetek is olyan profi, mint egy 800 fős konferencia.

Vendégelőadó: Uzsák András DTC Solution – Operációs vezető

András a DTC Solution toborzási megoldás szolgáltató cég operációs vezetőjeként a piacvezető recruiTECH rendezvények projektmenedzsere és a Radancy dolgozói ajánlási rendszerek szakértője. Az elmúlt 5 évben számos hazai és régiós nagyvállalatot segített dolgozói ajánlási rendszerek megreformálásában.

9:45-10:00 Kávészünet

10:00 – 10:30 OLM (CHEQ integrációs partner)

Az OLM Rendszer egy professzionális HR digitalizációs eszköz, amely megoldást nyújt vállalati időgazdálkodásra, személyügyi adminisztrációra, kommunikációra, kompetencia mátrixra és beléptető rendszerre. Ismerjétek meg, hogy milyen erőt hordoz a CHEQ kommunikációs erőforrással kiegészülve egy ilyen sokoldalú rendszer.

Vendégelőadó: Erzse Tibor – Ügyvezető 

Tibor az OLM Rendszer ügyvezető igazgatója és sokaknak az ország egyik legismertebb munkaügyi szakértője. Igazi innovátorként megalapította az OLM Rendszert, amely nagyvállalatok számára nyújt HR adminisztrációs megoldásokat, több mint 10 éve.

10:30 – 11:00 GoodID (CHEQ integrációs partner)

Az ID&Trust a GoodID fejlesztője, a digitális azonosítás globális szakértője. Célunk egy kényelmes, megbízható mobilalapú ügyfél-azonosítási ökoszisztéma létrehozása, mely erős kapcsolatot teremt felhasználók és szolgáltatók között. Megoldásainkat több tízmillióan használják világszerte.

HR területre szabott digitális megoldásaik könnyítik a munkaerő-felvételt és az írásbeli adminisztrációt. Papírmentes, költséghatékony megoldásokkal segítünk a munkavállalók azonosításában és az elektronikus aláírásos szerződéskötésben, kiküszöbölve a szkennelés, postázás és nyomtatás folyamatát.

Vendégelőadó: Havasi Zita – COO, Deák András – Üzletfejlesztési vezető

Zita a technológiai megoldások iránt elkötelezett, korábban HR vezetőként és country managerként dolgozott. A GoodID-t az indulástól kezdve menedzseli operációs vezetőként. A stratégiai döntéshozatalban, a kollégák kiválasztásában és csapatszellem megteremtésében is kiemelt szerepet tölt be.

András 2019 óta a GoodID üzletfejlesztési vezetője, értékesítés, marketing és termékfejlesztés területen igazgatja a cég szolgáltatási portfólióját.

Szakmai tapasztalatát az Inter-Európa Banknál, a CIB Banknál, a PayU online fizetési szolgáltatónál, a Libri és Shopline-nál, valamint piackutató cégnél és ügynökségnél szerezte. 2014 – 2017 között az Ecommerce Hungary e-kereskedelmi szövetség elnökségi tagja volt.

11:00 – 12:00 Kötetlen kérdezz-felelek, networking