Támogatjuk Ukrajnát – Pár óra alatt bevezethető belső kommunikációs felülettel ingyenesen

Támogatjuk Ukrajnát! Hisszük ugyanis, hogy az élő belső kommunikáció létfontosságú minden vállalkozás sikeres működéséhez. És mivel létfontosságú, egyszerűnek kell lennie mindenki számára.

Többnyelvű rendszerünket jelenleg is 3 cég használja ukrán nyelven. Ebből, és szerteágazó iparági tapasztalatunkból kiindulva szeretnénk segíteni minden olyan cégnek, ahol dolgozik ukrán munkavállaló, vagy segítkeznek az ukrán háborús helyzet során mentésében, ellátásában: bevezetés után két hónapig ingyenesen kínáljuk platformunkat a kommunikáció segítésére.

Akik már használják:

A Jobtain munkaerő-kölcsönző is minket választott arra a célra, hogy megkönnyítse belső kommunikációját az ukrán munkavállalóival.

Jobtain logo

A FIEGE logisztikai vállalkozás is a CHEQ-et választotta belső kommunikációs csatornájának

FIEGE logo

A Pannon-Work munkaerő-kölcsönző is megbízik szakmai és technológiai tapasztalatunkban. Ezért választották ők is a chatbot alapú kommunikációs applikációnkat, melynek révén az ukrán munkavállalókkal is gyorsabban és könnyebben kommunikálhatnak.

Ha tudunk nektek is segíteni, lépj velünk kapcsolatba:

Munkatársaink elkötelezettek a „Támogatjuk Ukrajnát” programunk mellett, így szívesen veszik a megkereséseket. Tehát, ha van ukrán munkavállalótok, vagy bármilyen módon céges szinten segítitek az ukrán háborús helyzet miatt otthonaikat elhagyni kényszerülő embereket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Az egyeztetést követően már akár pár óra alatt bevezethetjük nálatok is az ukrán nyelven is működő CHEQ belső kommunikációt támogató applikációt. Ráadásul ezt most két hónapig ingyen használhatjátok. Így igazán megéri megkönnyítenetek és felgyorsítanotok a kommunikációtokat.

Foglalj magadnak időpontot, és beszéljük meg a részleteket!