CHEQ - MI IS EZ?

ISMERD MEG TERMÉKÜNKET

Forradalmasítsd a belső kommunikációt a chatbotok segítségével!

Integráld a digitális chatbotmegoldásokat te is!

MIBEN TUD NEKED SEGÍTENI A CHEQ?

A Földön jelenleg 2,2 milliárd embernek nincs céges e-mailje vagy olyan digitális kommunikációs felülete, melyen keresztül a munkaadójával összeköttetésben lehet. Holott olyan iparágakban, mint az autógyártás, gyógyszeripar, építési szektor vagy logisztika, a dolgozók és a munkaadók mind ugyanarra vágynak: gyors, egyszerű, digitális kommunikációra. Ehelyett sok helyen még mindig a múltban élnek, faliújságon és papírokon üzengetnek, miközben minden dolgozónak van okostelefonja. A CHEQ alapja egy díjnyertes keretrendszer, melyet mi magunk fejlesztettünk ki.

A Talk-A-Bot egy nagyvállalati chatbotszolgáltató, régiós irodákkal Európában és Szingapúrban. Szerintünk a vállalatok túl sok időt, pénzt és emberi erőforrást költenek az ismétlődő kommunikációs feladatok elvégzésére. Ezen folyamatok digitalizálásával és automatizálásával a vállalat belső-, és külső kommunikációja gyorsabbá, hatékonyabbá és egyszerűen jobb élménnyé változtatható. Fejlesztőcsapatunk biztosítja azt a szilárd technológiai hátteret, ami lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű, legösszetettebb szervezeti kommunikációs igényeket is kielégítsük chatbot-megoldásainkkal.

Rendszerünk mára bankokat és állami szerveket támogat, és minden IT biztonsági tesztnek tökéletesen megfelel. Adatkezelésünk teljességgel kompatibilis a GDPR előírásokkal. Ha szükséges, keretrendszerünk képes integrálódni a legtöbb HR szoftverhez. Chatbotunk tökéletes arra, hogy ad-hoc felmerülő problémákat kommunikáljon rajta a vezetés, eltolja egy dolgozó vagy akár egy teljes műszak munkakezdését, felhívást intézzen a munkakezdésre vagy átirányítson csapatokat egy másik telephelyre.

A CHEQ-kel a dolgozók természetesen saját legfontosabb céges információikhoz is hozzáférnek és bármikor lekérhetik azokat (havi kereset, szabadnapok száma), de könnyedén megszervezhetik saját szabadságolásukat kérvények benyújtásával, betegszabadság bejelentésével. A CHEQ ezáltal képes fejleszteni a munkavállalók elköteleződését, építeni a brand imaget. A CHEQ lehetőséget ad a céges tréningeket, képzéseket szervező HR osztály számára is, hogy a dolgozói visszajelzéseket elemezve támogassák a munkavállalók tényleges fejlődését – olyat szervezzenek, amire igazán szükség van. A tréningek után kapott visszajelzések, az előrehaladás mérése és kiküldése jól megmutatja, hogy a cég törődik a munkaerővel.

Úgy gondoljuk, hogy a felmerülő kérdések azonnali megoldása, a hatékony információáramlás és az átlátható és könnyen követhető kommunikáció lehetővé teszi, hogy csökkenjen a vállalaton belüli fluktuáció és növelheti a munkavállaló elkötelezettségét a vállalaton belül.

Végül, de nem utolsósorban, a CHEQ a „munkaidőn túl” is lehetőséget biztosít arra, hogy a cég törődjön alkalmazottaival. A chatboton keresztül számos munkavállalói kedvezmény, kupon érhető el digitálisan. A papíros vagy plasztik kártya alapú kuponok és legfőképp azok követhetetlensége helyett a vállalat digitálisan jutalmazhatja a munkaerőt, visszakövetheti a kuponok felhasználási arányát. Legyen az egy ebédkupon, vagy utazási támogatás, vezetőként mindig visszajelzést fog kapni arról, hogy mi a legjobb, ezzel hónapról-hónapra megalapozva az aktuális juttatás jogos megválasztását.

Kommunikáció

A kommunikáció minden munka kulcsfontosságú eleme. A CHEQ bizonyítottan megbízható, egyidejűleg többszázezer emberrel biztosít hatékony kommunikációt és lehetővé teszi a nyomonkövethető, felügyelt, felülről-lefelé irányuló hivatalos párbeszédet – chatbotok segítségével

Automatizálás

Az automatizálás anélkül javít a kommunikáció hatékonyságán, hogy ez a HR és a vezetőség felé többletmunkát jelentene.  A dolgozók instant választ kaphatnak a leggyakrabban feltett kérdésekre, így a HR munkaerő felszabadul. A chatbottartalom, vagyis a válaszok testreszabhatóak, kulturális,- és földrajzi szükségletek, nyelvek szerint.

Jelentések

Jelentésküldések pl.: szervezeti események figyelemmel kísérése – a statisztikák dashboardon követhetők.

Üzleti előnyök

  • A CHEQ lehetővé teszi a szervezeti bejelentések és egyéb hírek elküldését a teljes munkaerő, vagy csak annak egy része (műszak, részleg stb.) felé
  •  A dolgozók strukturált módon kommunikálhatnak a vezetéssel (bejelentések, kérések) 
  • Hozzáférhetnek az önkiszolgáló funkciókhoz (irányelvek, űrlapok)